[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
I am getting "Bad address" SEVER error  XML
Forum Index -> Jaikoz Issues
Author Message
rpm4fsu

Pro

Joined: 13/12/2007 23:57:37
Messages: 130
Offline


Trying to clean up a group of songs, I get a pop up window about "Bad address" when I save the files. See the console log below.

My problem is that I cannot determine which file is causing the problem.

What does it mean by "these have been left with status of changed" and how can I determine which file(s) are causing the problem?

May 17, 2015 5:49:33 PM: INFO: 4,963 files are loaded
May 17, 2015 5:52:53 PM: INFO: Started to force save changes to all songs
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: There was a problem changing some files,these have been left with status of changed
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: Bad address
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: Bad address
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: There was a problem changing some files,these have been left with status of changed
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: Bad address
May 17, 2015 5:54:44 PM: SEVERE: Bad address
May 17, 2015 5:54:44 PM: INFO: Completed saving of 4,961 songs
May 17, 2015 5:54:44 PM: INFO: Completed deletion of 0 songs
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7485
Online

HI, never seen this but I expect the debug log file will show us, please jsut send your support files (Advanced:Create Support Files)

thanks Paul (Administrator)
rpm4fsu

Pro

Joined: 13/12/2007 23:57:37
Messages: 130
Offline

paultaylor wrote:
HI, never seen this but I expect the debug log file will show us, please jsut send your support files (Advanced:Create Support Files) 


Paul,

Well it seems that it was a Mac OS disk problem and nothing to do with Jaikoz.

It only happened when I was saving the same group of files in Jaikoz. Never saw it any other time, which is why I had blinders on and not look at other reasons outside of Jaikoz.

Actually Disk Utility could not repair and I had to restore from TM.


Thanks for helping me take the blinders off.

Robert

paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7485
Online

Okay, thanks for letting me know.

thanks Paul (Administrator)
 
Forum Index -> Jaikoz Issues
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team