[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Trouble updating tags through discogs  XML
Forum Index -> Jaikoz Issues
Author Message
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

Tags like Album Artist, Cat No, Release Discogs Url, Artist Discogs Url, Year, Media, Label, Genre and other things i might have overlooked don't get tagged anymore when using Discogs ID or when i match song with discogs.

This happened overnight.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7461
Online

Hmm, is this updating to 9.3.0, what file format are you using, please email support files.

thanks Paul (Administrator)
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

I use FLAC or MP3, but when i use matching to Musicbrainz and it has a Discogs URL it does add the corresponding Discogs links and other tags. It just stopped doing so when matching to Discogs.

So tagging works, but it doesn't add the data i mentioned before anymore.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7461
Online

I just tried Action:Match to Specified Discogs Id and it worked if I entered the Disogs release url or just the releaseid.

If this is what you are using it could be that this is a recent release, Match to specified Disocgs Release uses our http://www.albunack.net database for performance and reliability but it is slightly behind the data in the Discogs database.

Can you give me the Discogs releaseid

thanks Paul (Administrator)
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

Okay, so the problem seems to be because of the update afteral. i reverted back to 9.2.0 after removing the Program Files data + restoring settings in my User folder and now it does add the URL and other info again with the exact same release where it failed to do so in 9.3.0
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7461
Online

Hmm thats make no sense to me since it works with 9.3.0 for me, have you sent me your logs ?

thanks Paul (Administrator)
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

Yes, i sent them yesterday.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7461
Online

Okay, thankyou I think I have found the problem, an issue to with the new Single Discno Trackno field, I think if you added this field to Remote Correct:Discogs Update:Never Modify These Fields that would work round the issue. But I aim to release 9.3.0 with a fix for this later today


thanks Paul (Administrator)
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

Alright, thanks. I'll stick to 9.2 for now.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7461
Online

Its fixed, if you would like to download 93.0 again/install and retry before I announce that would be helpful.

thanks Paul (Administrator)
MePH



Joined: 17/10/2017 21:55:52
Messages: 6
Offline

Everything seems to be working again like normal!
 
Forum Index -> Jaikoz Issues
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team