[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
New 5.1 question  XML
Forum Index -> SongKong Questions
Author Message
Mark Thomason



Joined: 10/06/2017 03:45:52
Messages: 8
Offline

Hi Paul
As I use SongKong on my laptop and my music sits on the Melco I am forced to use it over a network between the 2 - Is there a way of sitting SongKong on the Melco and then running this remotely from my Lap-top This would be fabulous - but as I type it seems too good to be true - is there any possibility or am I just revealing my ignorance?

M
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7487
Offline

There isn't a way....................yet, but yes hopefully that should happen quite soon, I do already have SongKong working on a Melco and hope to demonstrate that at the Bristol Sound and Vision show this weekend !

thanks Paul (Administrator)
Mark Thomason



Joined: 10/06/2017 03:45:52
Messages: 8
Offline

thanks Paul - this might be a great step forward for me when it comes about - thank you!
 
Forum Index -> SongKong Questions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team