[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Submitting pair to MB - Error 301  XML
Forum Index -> Jaikoz Questions
Author Message
dkoh

Pro
[Avatar]

Joined: 05/06/2010 15:02:29
Messages: 246
Location: NorCal, US
Offline

Is anyone else getting this error:

"There was a problem submitting to the musicbrainz server, failing with http response code 301 and error"?

It's been happening for about a week now whenever I try to upload the MB/PUID pair. This doesn't change depending on which buttons/menus I use.

The separate fingerprinter app seems to still be working, but there isn't exactly any useful feedback.

-----------------------------------
Windows 7 64-bit
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
AMD AthlonII X3 3.20 GHz
8.0GB RAM
Nvidia 8800 GTX
Back to 5.1.1 NGS (320 & FLAC)
djotley

Pro

Joined: 29/11/2007 13:35:34
Messages: 32
Location: Yorkshire, England, UK
Offline

Yes I am getting the same error
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7361
Offline

Are we talking about Submit Musicbrainz/PUID Pair or Submit Musicbrainz/AcoustId (the 2nd one is the new task that works similar to the standalone fingerprinter), Im not getting error 301's in either case.

thanks Paul (Administrator)
dkoh

Pro
[Avatar]

Joined: 05/06/2010 15:02:29
Messages: 246
Location: NorCal, US
Offline

The MB/PUID pair. The meter (progress bar) dialog shows up and starts scanning, but then the error quickly shows up with the message above.

This didn't change with a release either. I believe it happened in 4.0.0 final. It was working just fine, then it errored without anything changing. I figured MB was doing maintenance or something, but now it's been happening for a couple weeks, so I asked here.

-----------------------------------
Windows 7 64-bit
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
AMD AthlonII X3 3.20 GHz
8.0GB RAM
Nvidia 8800 GTX
Back to 5.1.1 NGS (320 & FLAC)
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7361
Offline

Can you send me your support files then because I cannot repllcate this problem.

thanks Paul (Administrator)
dkoh

Pro
[Avatar]

Joined: 05/06/2010 15:02:29
Messages: 246
Location: NorCal, US
Offline

Sent

-----------------------------------
Windows 7 64-bit
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
AMD AthlonII X3 3.20 GHz
8.0GB RAM
Nvidia 8800 GTX
Back to 5.1.1 NGS (320 & FLAC)
djotley

Pro

Joined: 29/11/2007 13:35:34
Messages: 32
Location: Yorkshire, England, UK
Offline

Paul


I can't add new releases into Musicbrainz it brings back a blank add release form. would this be connected to the error 301 which I still when trying to submit anything
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7361
Offline

Hmm, I don't get either error are you sure you dont have a firewall issue ?

BTW djotley, do you live in Otley, I was there last week.

thanks Paul (Administrator)
djotley

Pro

Joined: 29/11/2007 13:35:34
Messages: 32
Location: Yorkshire, England, UK
Offline

Paul

I will give that a check although don't think anything should have changed since it last worked. But you never know

No I live in Beverley East Yorkshire
djotley

Pro

Joined: 29/11/2007 13:35:34
Messages: 32
Location: Yorkshire, England, UK
Offline

Paul

I have sorted it

The URL for Musicbrainz submissions was going to the old site I have now changed to point to http://musicbrainz.org and is now working perfectly
dkoh

Pro
[Avatar]

Joined: 05/06/2010 15:02:29
Messages: 246
Location: NorCal, US
Offline

djotley wrote:
Paul

I have sorted it

The URL for Musicbrainz submissions was going to the old site I have now changed to point to http://musicbrainz.org and is now working perfectly 


This did it for me too. I didn't even notice that it (the URL) changed back. Thanks.

-----------------------------------
Windows 7 64-bit
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
AMD AthlonII X3 3.20 GHz
8.0GB RAM
Nvidia 8800 GTX
Back to 5.1.1 NGS (320 & FLAC)
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7361
Offline

Probably my fault, not making this clearer to those who tried the beta.

thanks Paul (Administrator)
 
Forum Index -> Jaikoz Questions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team