[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Missing vs Blank tag elements  XML
Forum Index -> Jaikoz Issues
Author Message
GiacomoGo

Pro
[Avatar]

Joined: 23/03/2007 00:21:39
Messages: 42
Offline

Please see attached screen shot.

There still seems to be some randomness in field coloring, between green (missing) tag elements and white (blank) elements. The screen shot below is for a single mp3 file for which none of the pictured tag elements exist (according to other id3 tag readers -- dbPowerAmp, Helium Music Manager).

Am I reading this wrong, or is this just something to live with?
[Thumb - MISSINGvsBLANK.jpg]
 Filename MISSINGvsBLANK.jpg [Disk] Download
 Description
 Filesize 53 Kbytes
 Downloaded:  479 time(s)


GG
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7215
Offline

Did these use to exist, does the problem persist if you reload the file - if it does it would help if I could look at the physical file, if it doesnt then this is a glitch in the Gui.

thanks Paul (Administrator)
GiacomoGo

Pro
[Avatar]

Joined: 23/03/2007 00:21:39
Messages: 42
Offline

paultaylor wrote:
Did these use to exist, does the problem persist if you reload the file - if it does it would help if I could look at the physical file, if it doesnt then this is a glitch in the Gui. 

I've just installed 2.4.0, and again opened the same file as the screen shot above. All looks fine. Jaikoz properly displays missing/blank tags -- the "missings" which previously showed as "blank" were always missing since ripping with dBpoweramp. Whatever the issue was prior to 2.4, it's no longer an issue for me.

I tried loading a few random Artist directories, each with scores of tracks, and still no problem!

GG
 
Forum Index -> Jaikoz Issues
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team