[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
v2.4.0 Crashes sometimes on startup  XML
Forum Index -> Jaikoz Issues
Author Message
parabolist

Enthusiast

Joined: 29/07/2007 13:21:21
Messages: 10
Offline

Hi

Running the latest release, under OSX 10.5.2, and every so often it fails to start. Get a box saying there was a problem. Restart and it's fine.

Tried to recreate it today to check the error, but could not.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7359
Offline

Hi, ive discovered the same problem myself yesterday. If this is the same problem (which Im sure it is) if you look at Console.log it will show

30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] java.lang.NullPointerException
30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] at com.jthink.jaikoz.detail.Detail$ArtworkDetailPane.setupPanel(Detail.java:2270)
30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] at com.jthink.jaikoz.detail.Detail$ArtworkDetailPane.<init>(Detail.java:2210)

you start need to try again and it will be ok.

Im sorry I know this is a bit of an inconvenience , it is due to a incomptaibility with the Quaqua library used on OSX with 10.5.2. I may do a maintenance release to fix this.

thanks Paul (Administrator)
parabolist

Enthusiast

Joined: 29/07/2007 13:21:21
Messages: 10
Offline

paultaylor wrote:
Hi, ive discovered the same problem myself yesterday. If this is the same problem (which Im sure it is) if you look at Console.log it will show

30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] java.lang.NullPointerException
30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] at com.jthink.jaikoz.detail.Detail$ArtworkDetailPane.setupPanel(Detail.java:2270)
30/04/2008 10:06:05 [0x0-0x16016].com.jthink.jaikoz[229] at com.jthink.jaikoz.detail.Detail$ArtworkDetailPane.<init>(Detail.java:2210)

you start need to try again and it will be ok.

Im sorry I know this is a bit of an inconvenience , it is due to a incomptaibility with the Quaqua library used on OSX with 10.5.2. I may do a maintenance release to fix this. 


Hi, yep that looks like it. No worries, it's not a deal breaker
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7359
Offline

Please try Fix4 available at http://www.jthink.net/jaikoz/jsp/fixes/start.jsp

thanks Paul (Administrator)
 
Forum Index -> Jaikoz Issues
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team