[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jaikoz 4.6 released on August 1st 2012  XML
Forum Index -> Jaikoz Announcements
Author Message
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7343
Online

New version released that fixes some issues with OSX Mountain Lion , but also has a number of new features, enhancements and fixes

http://www.jthink.net/jaikoz/jsp/news/start.jsp

thanks Paul (Administrator)
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7343
Online

Sorry, a couple of bugs found in the release.
Please refrain from downloading a new release will be out tomorrow

thanks Paul (Administrator)
jgradisher

Enthusiast

Joined: 20/05/2012 14:40:28
Messages: 15
Offline

Having downloaded and installed already, and subsequently discovering one of the main bugs (not actually being able to see loaded files in the edit view), is there any way to roll it back without losing my preference settings?

jgradisher

Enthusiast

Joined: 20/05/2012 14:40:28
Messages: 15
Offline

Doh! Uninstalled and elected not to force delete the directory. It's fine, now.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7343
Online

jgradisher wrote:
Having downloaded and installed already, and subsequently discovering one of the main bugs (not actually being able to see loaded files in the edit view), is there any way to roll it back without losing my preference settings?

 


Sorry i dont know about this bug, more information please

EDIT:Try Advanced/Empty Cache I think that will resolve it.

thanks Paul (Administrator)
jgradisher

Enthusiast

Joined: 20/05/2012 14:40:28
Messages: 15
Offline

Yes, it's happening again in 4.6.1.

(Did not have the problem last night after I rolled back to 4.5.7.)

I go to Open Folder, Select the folder,

Get the dialog "Loading songs from folder..." then nothing appears in the view, where it would normally show the tracks from the folder.

I would send screen shots, but its on my bootcamp on a MacBook Air, so no print screen function that I know of.

Edit: Tried Advanced/Empty Cache, as well, no change.
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7343
Online

Can you send me suport files then (Advanced/Create Support Files)

thanks Paul (Administrator)
dkoh

Pro
[Avatar]

Joined: 05/06/2010 15:02:29
Messages: 246
Location: NorCal, US
Offline

I think I'm seeing something similar, with 4.6.1.

I drag folders in to Jaikoz but certain albums won't load. This is what it says in the console:
Code:
 Aug 2, 2012 4:58:53 PM: INFO: Started to load files from E:\Goatwhore
 Aug 2, 2012 4:58:54 PM: INFO: Counted 31 files that could be loaded from E:\Goatwhore
 Aug 2, 2012 4:58:54 PM: INFO: Completed loading of 10 songs from E:\Goatwhore
 Aug 2, 2012 4:58:54 PM: INFO: 10 files are loaded
 


I already emptied the cache and deleted jaikozdb but it didn't help. These are all MP3s. I mailed the ZIP to support.

-----------------------------------
Windows 7 64-bit
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
AMD AthlonII X3 3.20 GHz
8.0GB RAM
Nvidia 8800 GTX
Back to 5.1.1 NGS (320 & FLAC)
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7343
Online

Thanks for the logs can now see regression and will do new release later today

thanks Paul (Administrator)
michaelg04

Pro

Joined: 02/12/2009 08:50:24
Messages: 46
Offline

still having this issue with 4.6.2, emailed support docs
 
Forum Index -> Jaikoz Announcements
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team