[Logo] Jaikoz and SongKong Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cover trouble  XML
Forum Index -> Jaikoz Issues
Author Message
iwerner


[Avatar]

Joined: 11/02/2009 14:58:53
Messages: 9
Location: valley of the white winged wonder unicorns
Offline

Hi Paul,

I noticed some strange behaviour regarding covers that Jaikoz retrieves from Amazon, discogs or other sources.
Within the app the cover is displayed correctly, but after saving it doesn't show up in iTunes.
Add to my eMail: tags are updated properly, just the coverart doesn't display as expected.

TIA and cheers
Werner
vincentpoc



Joined: 19/05/2009 10:04:15
Messages: 4
Offline

I have the same issue on MacOs X with iTune
The Album are showing inside Jaikoz but it's not visible in the Finder or in iTune
I try to "save and copy" or "force save" but still not display

Thank for your help

vincent
vincentpoc



Joined: 19/05/2009 10:04:15
Messages: 4
Offline

Which version you use?
I try with version 3.0.0 and I try lot of different way to save, I never got my cover in Itune.
Now I use the version 2.8.4 it's working fine. You should try
Schnibbi



Joined: 23/05/2009 06:08:48
Messages: 1
Offline

Hi,

I got the same problem, too.
The strange thing about it is, that the cover art is not visible in iTunes but the Windows Media Player shows the cover correctly.
But the problem only exists for cover art that was added by jaikoz automatically. If I add a cover art manually it is visible in iTunes.

Could someone solve the Problem please?
eperdeme



Joined: 27/05/2009 09:02:50
Messages: 1
Offline

I have the exact same problem with it also
iwerner


[Avatar]

Joined: 11/02/2009 14:58:53
Messages: 9
Location: valley of the white winged wonder unicorns
Offline

update: just loaded some aac files into Jaikoz, and retrieved covers from discogs for them.

=> works
apparently this is just an error with mp3's?
can one of the others affected verify that only displaying covers embedded in mp3 does not work, but other filetypes do?

thanks and cheers
werner
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7967
Online

There was a bug intrdocued in 3.0.0 when updating artwork from Musicbrainz that it isnt setting the image format field correctly, this field is only used by some formats and some players so it prevents FLAC files from saving. For mp3s it seems iTunes needs the field but WMP doesn't, fix out today or tomorrow.

thanks Paul (Administrator)
tdelesio



Joined: 15/06/2009 16:28:02
Messages: 1
Offline

Has this been resolved in 3.0.2? I still encounter the same problem with version 3.0.2. The image shows fine in jaikoz but does not show up in itunes.
zerok00l



Joined: 22/11/2009 17:23:25
Messages: 2
Offline

I am also having the same issue in 3.3.4
paultaylor

Pro
[Avatar]

Joined: 21/08/2006 09:21:27
Messages: 7967
Online

Does this help http://www.jthink.net/jaikozforum/posts/list/0/844.page#4641

thanks Paul (Administrator)
 
Forum Index -> Jaikoz Issues
Go to:   
Powered by JForum 2.1.6 © JForum Team